Aankoopkeuring

U staat op het punt een youngtimer of oldtimer aan te schaffen. U heeft er echter geen goed gevoel bij of qua carrosserie ook in orde is en dan met name op het punt roest, het chassis is natuurlijk een extra groot risico bij een klassieker. Dat zijn terechte zorgen en deze kennen wij maar al te goed. Al veel klanten kwamen trots hun zojuist aangeschafte bolide laten zien en wilden graag weten wat wij er van vonden. In veel gevallen bleek de auto er heel wat slechter aan toe te zijn dan dat ze zelf konden constateren bij de verkoop. Op verborgen plekken als het chassis of plaatwerk wat niet in het zicht zit was veel roest te vinden. Of hele delen waren met plamuur ‘hersteld’.

Een aankoopkeuring werkt! Wij proberen u te behoeden door te kijken naar de zwakke plekken  voor wat betreft de carrosserie van de oudere auto’s. Met een aankoopkeuring kunt u ook terug naar de verkoper en over de prijs onderhandelen, het ligt heus niet altijd in de bedoeling van de verkoper om de aspirant koper te beduvelen, ze weten het vaak zelf ook niet!

Het werk zit er aan te komen en de verkoper past de prijs er op aan. In zulke gevallen heeft de aankoopkeuring u een hoop ellende bespaard. De prijs is flink naar beneden gegaan of u heeft kunnen bedanken voor de auto omdat daar nog voor grote bedragen aan werk in zou gaan zitten.

Voor het geld hoeft u het niet te laten, De aankoopkeuring is slechts € 150 ex BTW inclusief een kopje koffie.