Over Klasse Klassiek en passie voor klassieke auto’s

image

Over Klasse Klassiek

Jouw klassieke auto verdient het beste. Mensen met dezelfde passie voor klassieke auto’s als jij mogen jouw auto herstellen, lassen of onderhouden. En terecht. Wij snappen dat heel goed. Wij zijn die mensen met dezelfde passie voor klassieke auto’s. Daarom heten wij Klasse Klassiek.

 
image

Jouw auto, ons ambacht

Onderhoud en herstel van jouw klassieke auto vragen om vakmanschap. Zowel las- en plaatwerk als de overige herstel- en onderhoudswerkzaamheden vragen om ambacht. Het ambacht waar wij van houden. Van het herstellen van een klassieke koets tot het maken van plaatwerk en het opbouwen van een klassieker, het is meer dan werk voor ons, het is een passie.

 
image

Beleef de passie op de werkplaats

Onze vaste klanten weten het al: de liefhebberij voor klassiekers spat ervan af op de werkplaats. We worden blij van het nog mooier maken van jouw auto. We leggen vast wat we doen en houden je tijdens het traject op de hoogte. De voortgang met eigen ogen zien? Je bent altijd welkom op onze werkplaats. Maak voor de zekerheid wel een afspraak.

 
image

Vertrouwd adres voor meer dan 1.000 klanten

Voor meer dan 1.000 klanten zijn wij al vele jaren een vertrouwd adres. Zij komen bij ons vanwege het ambacht en het resultaat dat daarmee bereikt wordt. Van las- en plaatwerk tot dinitrolbehandeling tegen roest. Jouw klassieker verdient het om er weer uit te zien zoals het hoort en wel zo dat je er nog jaren van kan genieten. Daar houden wij ons al sinds 2004 mee bezig.

 
image

De gezichten van Klasse Klassiek

Aan wie vertrouw jij je auto toe bij Klasse Klassiek? We stellen ons hier even voor:

 
image

Henk

"Heerlijk, de hele dag met klassieke auto’s werken. Zelf ben ik vooral gek van dure Engelse auto’s, zoals Bentley, Jaguar en Aston Martin. Iedere oude auto heeft zo zijn karakter en dat vind ik mooi. Laat mij maar lassen. Ik herstel je auto, doe het plaatwerk zo nauwkeurig mogelijk, zoals ik het bij mijn eigen klassiekers ook zou doen. Dat heb ik jarenlang bij Brookland gedaan, nu doe ik dat bij Klasse Klassiek."

 
image

Kom kennismaken

Natuurlijk wil je eerst weten aan wie je jouw auto toevertrouwt. Dat snappen we helemaal. Daarom ben je altijd welkom in Nieuwegein om eens kennis te maken. Onze centrale ligging in Nederland betekent dat we makkelijk bereikbaar zijn vanuit het hele land. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd en aandacht voor jou hebben, maak wel even een afspraak.

 

Meer informatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP!