Restauratie

Restauraties

Bij Klasse Klassiek doen we het graag. Van een klein gaatje lassen tot een totale body-off restauratie.
Wij doen het carrosserie en laswerk van A tot Z. Van demontage, laswerk, strak maken tot de assemblage.
Het spuitwerk verzorgen wij samen met een partner bedrijf waar wij al jaren mee samen werken.

Bij elke restauratie vormen kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de basis.
Veel van onze klanten laten hun geliefde klassieker door ons aanpakken. Dat kan betekenen een deelrestauratie of totaal restauratie.

Inmiddels hebben we al tien jaar ervaring met zeer uiteenlopende projecten. Neem eens een kijkje bij onze projecten om een indruk te krijgen:

 

Een deelrestauratie

Wanneer er helemaal geeen sprake is van zo’n groot project dan spreek je van een deelrestauratie. Ook hier gaan we eerst samen kijken waar de werkzaamheden zitten en wat er precies moet gebeuren. Dit doen we weer aan de hand van een schouwing. Indien nodig kunnen we de auto ophalen. Er wordt zo goed mogelijk een schaderaming gemaakt en de aanpak wordt eerst besproken. Dan kunnen de werkzaamheden met betrekking tot het laswerk en plaatwerk beginnen.

 

Totale body-off restauratie

Een totale body-off restauratie betekent dat de gehele auto gedemonteerd wordt en de koets in gestraald zal worden of in een dompelbad.
Vervolgens komt dit kale chassis geheel in de Epoxy primer te staan ter bescherming van vocht.

Wij zullen dan het chassis gaan lassen en waar nodig plaatwerk maken. Een dergelijk project wordt geheel doorgesproken en uitgewerkt zodat je een beeld krijgt van de kosten.

Afhankelijk van het doel waarvoor je de klassieker gaat gebruiken en het beschikbare budget, kan er worden gekeken tot op welk niveau we zullen gaan om de auto af te maken. Dat betekent dat je kan strevens naar een goede technische staat tot restauratie in concours staat.

 

Foto album

Bij Klasse Klassiek krijgt elk project zijn eigen album en zullen dagelijks geupdate worden. Je hoeft daardoor minder vaak langs te komen en kan gemakkelijk een kijkje nemen hoe deze werkzaamheden uitgevoerd worden. Je kan het album ook delen op je eigen website of op een sociaal netwerk, zodat kennissen en vrienden ook mee kunnen kijken.

Bij Klasse Klassiek is het daarmee een ‘open keuken’, je ziet precies wat er gebeurt en wanneer we iets moeten bespreken kunnen we dit gemakkelijk laten zien aan de hand van de foto’s.
Natuurlijk kun je ook regelmatig langs komen en het zelf in levende lijve aanschouwen. Dat is natuurlijk nog beter.
Wij zitten in het midden van het land, dus gunstig gelegen.

Na afloop heb je een heel album van het project, dit is natuurlijk mooi om te hebben, we kunnen dit meegeven op een USB stick wanneer je dat wilt. Het is ook goed om aan het dossier toe te voegen voor bijvoorbeeld de taxateur of bij eventuele verkoop.
Een meerwaarde voor je auto!

 

Restauratie? Uw klassieker is toe aan restauratie? Laat hier dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.