Onderhoud van uw oldtimer

Home Wat doet Klasse Klassiek? Onderhoud van uw oldtimer

Onderhoud voor een oldtimer of youngtimer, net even anders. Onderhoud bij oudere auto’s is anders dan bij jonge auto’s. Klasse Klassiek kijkt even wat verder. Natuurlijk het plaatwerk maar ook de toestand van de motor wordt onderzocht. Klasse Klassiek bekijkt zaken als de olie, compressie en het uitlaatsysteem. En wat dacht u van de rubbers in uw klassieker. Natuurlijk de ramen maar ook de rubbers van de ophanging, slangen en koppelstukken.

Rubber op leeftijd moet goed in de gaten gehouden worden en op tijd vervangen. Klasse Klassiek voert onderhoud uit voor elk merk en elk type oldtimer, youngtimer of speciale auto.

APK NODIG? KLIK HIER VOOR APK BIJ KLASSE KLASSIEK

Onderhoud of APK? Binnenkort de APK of onderhoud nodig? Laat hier dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Keuringsonderdelen

Uw oldtimer, youngtimer of speciale auto wordt door Klasse Klassiek helemaal klaargemaakt voor de APK. Tijdens de APK wordt uw auto gekeurd op veiligheid, milieu, kenteken gegevens en brandstof. Voor uw klassieker is natuurlijk veiligheid een belangrijk onderdeel waar aandacht aan besteed moet worden. De wielophanging, remmen en carrosserie hebben bij oude auto’s veel te verduren. Klasse Klassiek maakt het voor je in orde met net dat stuk extra kennis van klassieke auto’s, waardoor we even beter opletten dan wat er alleen vereist is voor de APK.

REGULIER ONDERHOUD? KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

APK en onderhoud? Binnenkort de APK of onderhoud nodig? Laat hier dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om eerst even langs te komen om alles te bespreken.