Ons laswerk zit goed

Specialisten in lassen

Klasse Klassiek heeft veel ervaring in het lassen van gerestaureerd plaatwerk. Onze specialisatie in het laswerk voor klassieke auto’s zorgt ervoor dat uw auto weer jaren mee kan. Waar veel garages niet meer aan beginnen, is juist een perfecte klus voor Klasse Klassiek. Ons laswerk behandelen wij ook altijd na met antiroest middelen om het roest langdurig tegen te gaan.

Goede recensies

Klasse Klassiek maakt gebruik van verschillende soorten lastechnieken en het laswerk wordt professioneel uitgevoerd. Veel oldtimers, youngtimers en speciale modellen hebben wij al voorzien van ons laswerk. Goede recensies hebben wij mogen ontvangen via het Autoweek forum, de W123Club, de GTO website en vele tevreden klanten. Kijk op onze projecten pagina

Klasse Klassiek geeft 6 maanden garantie op het verrichte laswerk.

Lassen? Heeft u vragen over lassen of wilt u ook uw plaatwerk door Klasse Klassiek laten lassen? Laat hier dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw auto te laten inspecteren en een eventuele aanpak te bespreken.