Dinitrol Anti-roestbehandeling

Home Wat doet Klasse Klassiek? Dinitrol Anti-roestbehandeling

Alle roest vakkundig weg met 6 maanden garantie op ons laswerk

Roest ontstaat vaak binnenin de auto. Oppervlakkige roest kan makkelijk verholpen worden door schuren en behandelen met antiroest middel. Uw auto heeft een groter probleem wanneer blijkt dat de roest van binnenuit al aan de buitenkant te zien is. Toch zijn ook de roestbakken voor Klasse Klassiek geen probleem. Ons mooie plaatwerk en laswerk zorgen voor uw oplossing.

Roest van binnenuit

Roesten aan de binnenkant komt hoofdzakelijk door condens, pekel wat men in de winter strooit, modder en regenwater. Deze viezigheid hoopt zich op in de holle ruimtes en blijft staan in oneffen stukjes of delen waar de afwatering verstops is door vuil. Ook lasnaden en plaatsen waar plaatwerk over elkaar is gelast, kunnen water en vuiligheid vasthouden. Op deze plaatsen ziet u dan ook vaak roest.

Dorpels en kokerbalken

De meest lastige plaatsen zijn de dorpels of de kokerbalken onder de portieren. Dit zijn plaatsen waar water vaak blijft staan en vuil zich op kan hopen. Elke auto zal roest vertonen in de kokerbalken. Wanneer de kokerbalk er nog goed uitziet, wordt deze behandeld met roestbeschermers zoals lijnolie of dinitrol. Wanneer er een nieuwe kokerbalk nodig is, maakt Klasse Klassiek vanzelfsprekend voor u op maat.

Interesse in een anti-roestbehandeling?

Lees hier meer over een complete antiroest behandeling voor jouw auto: anti-roestbehandeling

Met de hand wassen

Als u uw auto regelmatig zelf goed wast, weet u ook sneller bobbeltjes of roestschilfers te vinden. Nog beter is het om de auto eens op de brug te zetten bij Klasse Klassiek en ook het chassis en de zwakke plekken van de auto eens onder de loep te nemen. U bent er dan eerder bij en dat kan u een hoop kosten besparen.

Aankoopkeuring behoedt u voor miskoop

Wanneer u een aankoop van een klassieke auto overweegt en u wilt weten of u onderhoud of roestbehandeling kunt verwachten, kunt u een aankoopkeuring afspreken met de verkopende partij. Voor een klein bedrag, waarvan u misschien de kosten met de verkoper kunt delen, weet u de staat van de auto en kunt u zichzelf behoeden voor een miskoop. Klasse Klassiek voert graag de aankoopkeuring voor u uit. De kosten hiervoor bedragen € 150 ex BTW.

Roest? Lees verder over roest of heeft uw hulp nodig bij de roestbehandeling? Laat hier dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aankoopkeuring? Klik hier voor meer informatie over onze aankoopkeuring.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om vrijblijvend langs te komen en een eventueel plan van aanpak te bespreken.