Wat doet Klasse Klassiek?

Home Wat doet Klasse Klassiek?

Klasse Klassiek is gespecialiseerd in plaatwerk, laswerk en het verwijderen en behandelen van roest.

Van tevoren spreken wij alle werkzaamheden met u door. Alvorens wij starten maken wij bij voor de werkzaamheden altijd eerst kosten raming.

Desgewenst kunnen wij ook de auto op komen halen en indien nodig weer terug brengen wanneer deze niet rijdbaar is. Op ons laswerk geven wij 6 maanden garantie.

Onze producten/diensten op een rijtje:

Plaatwerk

Goed plaatwerk is voor een klassieke auto erg belangrijk en voorkomen is beter dan genezen. Met een aankoopkeuring bent u zeker van uw aankoop en komt u niet voor verrassingen te staan.

Laswerk

Klasse Klassiek heeft veel ervaring in het lassen van gerestaureerd plaatwerk. Veel oldtimers, youngtimers en speciale modellen hebben wij al voorzien van ons laswerk.

Roest behandeling

Roesten aan de binnenkant komt hoofdzakelijk door condens, pekel wat men in de winter strooit, modder en regenwater. Klasse Klassiek behandelt roest professioneel. Ziet u niks meer van.

Onderhoud

We verzorgen ook het reguliere onderhoud voor je klassieker. Klaar maken voor de APK, of groot onderhoud. De techniek van de oldtimer is wat ons aan gaat en we kijken er anders naar dan de reguliere garage.

Restauratie

Een complete body-off?

 

Naast de commerciele werkzaamheden biedt Klasse Klassiek dagelijks aan duizenden mensen een platform waar iedereen technische en algemene informatie kan vinden en plaatsen. Dit gebeurt met behulp van Internet forums waar vrijwilligers aan mee helpen om dit in goede banen te leiden. Deze forums bestaan sinds 2004 en zijn al vele malen verbeterd en veranderd waardoor het nu door alle inspanningen fantastiche forums zijn geworden die dagelijks (!) door duizenden mensen bezocht worden. Elk jaar groeit het aantal bezoekers weer, in 2012 waren het ongeveer 1,3 miljoen bezoekers die een van de forums bezochten. De forums zijn te vinden op het verzamel portaal WClubs.nl