Het Bedrijf

Home Het Bedrijf

Klasse Klassiek is een autobedrijf gespecialiseerd in anti-roest behandelingen, restauratie, plaatwerk en laswerk voor oude auto’s. Of het nou gaat om restauratie, onderhoud of Dinitrol, voor oldtimers, youngtimers of speciale auto’s zoals campers, grijze import bij ons kan je terecht.

Liefde voor het ambachtelijke vak. Wij zijn de plaatwerkmeesters. Voor alle merken en modellen kun je bij ons terecht. Met name in de wereld van luchtgekoelde Volkswagens zijn wij thuis. We hebben al vele specials daarin gedaan.

Als plaatwerk en las specialist hebben wij al 10 jaar lang deelrestauraties gedaan, goed en betaalbaar. Wij doen het op de juiste manier, zoals het hoort. Wanneer we wel eens vragen krijgen om het even voor de APK te lassen dan laten we de klus varen. Daar voelen we ons niet goed bij. Daarom doen we het goed, of we doen het niet.

Klasse Klassiek  heeft samen met Reprowesty een nieuw initiatief gestart. Samen zijn zijn verantwoordelijk voor de mooiste Volkswagen T2 Westfalia’s in Nederland. Deze prachtige T2’s worden gebouwd onder de naam Dreambus.

Dreambus verzorgt totale restauraties van Volkswagen bussen.

 

 

Historie

Klasse Klassiek is vanuit een grote passie voor klassieke auto’s ontstaan. Het echte werk, namelijk het werken aan klassieke voertuigen trekt ons het meest. Het herstel van een klassieke koets, de restauraties, het maken van plaatwerk en het opbouwen van een klassieker.

Dus daarom Klasse Klassiek. zodat de liefhebbers van klassieke auto’s een adres hebben waar deze vakmanschap nog uitgeoefend wordt. Zo hebben wij op onze beurt weer precies wat wij leuk vinden, het werken aan klassieke auto’s. Zo helpen wij elkaar, jij hebt een adres voor je geliefde auto, wij hebben mooi werk.

Het is in ons 10 jarig bestaan gebleken dat klanten ons weten waarderen door de tijd en aandacht voor de klant en hun geliefde auto, dit is iets wat tegenwoordig in veel garage bedrijven ver te zoeken is.

Al gauw bleek het bedrijf in een grote behoefte te voorzien. Auto eigenaren komen graag langs bij een garage waar er tijd en aandacht aan de auto wordt gestoken en ook daadwerkelijk naar hun wensen wordt geluisterd. Een veel gehoorde klacht van onze klanten is dat ze zich bij andere garages tot ‘last’ voelden als zij specifieke wensen hadden voor hun klassieker of youngtimer of uberhaupt al bij de verschijning van een oudere auto.

Inmiddels hebben wij een klanten bestand van meer dan 1000 mensen. Wekelijks komen er weer nieuwe bij (natuurlijk doen mensen hun klassieker ook weer van de hand).
Er staan ruim 250 foto albums online, onderverdeeld per merk en soort werkzaamheden. Inmiddels zijn er kilometers lasdraad doorheen gegaan en vele kilo’s nieuw metaal.
We mogen ons zelf wel de plaatwerk meesters noemen.

Het geeft allemaal aan dat we veel bezocht worden voor de mensen voor het kleinere en het grotere restauratie werk.
We horen vaak dat mensen de foto dienst erg prettig vinden en dat ze altijd welkom zijn om te komen kijken hoe de voortgang is.

Sinds korte tijd werken wij dus samen met onze partner Reprowesty en bouwen ons diensten pakket verder uit. Totaal restauraties en de verkoop van deze prachtige bussen hebben we aan ons diensten pakket toegevoegd. Ook verkopen wij bussen die nog in de project fase zitten, waar de handige hobbyist zelf mee aan de slag kan. Wij kunnen dan altijd begeleiden en de lastige stukken uitvoeren.

 

 

Garagebedrijven verwijzen door

Inmiddels komen diverse garagebedrijven zelf ook bij ons langs. Verwijzen bij lastige stukken laswerk en plaatwerk bij oudere auto’s hun klanten direct door naar Klasse Klassiek. Wij zijn hier trots op en houden daarom onze reputatie graag hoog met werknemers en diensten van hoge kwaliteit.

 

 

De werkplaats

Wie wel eens bij Klasse Klassiek geweest is zal het herkennen. De liefhebberij voor de auto’s straalt er vanaf. Er staan altijd diverse klassiekers die hersteld worden. Wij staan je graag te woord waarbij wij met veel plezier over de auto’s en projecten vertellen. Een bezoekje kan altijd tijdens het inloop spreekuur en anders even op afspraak, zie daarvoor onze contact pagina.

Klasse Klassiek hanteert de beste producten en materialen, niet alleen om het beste resultaat te bereiken maar tevens zodat de werknemers op een vlotte en zorgvuldige manier te werk kunnen gaan. Klasse Klassiek is niet alleen zuinig op uw auto maar ook zuinig op zijn medewerkers.

Wij hebben een praktische lokatie in het midden van het land, aan de A27 bij Nieuwegein. Ook voor mensen in Duitsland en Belgie is het goed te doen.

Wanneer je auto niet meer rijdt, kunnen wij deze eventueel ophalen.