Gratis en vrijblijvend advies

Home Gratis en vrijblijvend advies

De gratis advies service van Klasse Klassiek is erg populair. Al vele klanten zijn eerst langs geweest om eens even te praten over hetgeen waar ze mee zitten. Je zit met vragen over je auto en wil nog niet direct het werk inplannen omdat je eerst een goed stuk advies wilt hebben over hoe je het het beste aan kan pakken. Of je wilt gewoon even dat een specialist een kijkje neemt naar de auto of een specifiek probleem alvorens de auto ingepland wordt.

Soms is het zoiets kleins dat we het gewoon even voor je doen, zonder dat daar iets tegenover staat. Dat is service van ons voor jou. Is het wat meer, dan maken we een afspraak en indien nodig dan maken we samen een plan vooraf. Het helpt je altijd verder en is vrijblijvend.

Maak even een afspraak en kom gezellig langs, dan proef je de sfeer en dan gaan we je auto samen bekijken. Want geef toe, wat is er nu leuker dan over je geliefde klassieker te praten?

Tot gauw?

Als je langs wilt komen, maak dan graag even een afspraak via dit contact formulier. Zo weten wij zeker dat we aanwezig zijn en tijd voor je hebben.

 

Onze werkplaats is van ma. t/m do geopend van 9.00 – 17.00
Wij werken uitsluitend op afspraak!

Voor vragen, advies of andere zaken hebben wij 2 x per week een inloopochtend.
ma 9.00 – 12.00
wo 9.00 – 12.00

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Vraag/Opmerking

Hoe bent u bij Klasse Klassiek terecht gekomen? (verplicht)